Corona protocol en regels.

UPDATE 15 OKTOBER: BEPERKTE LOCKDOWN PER 15 OKTOBER. WAT BETEKENT DIT VOOR ONS?

Voor Sport en spel zijn de volgende voorwaarden voor ons van belang:

 1. We moeten op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.
 2. Contactsporten zijn daarom niet meer mogelijk.
 3. Individuele sporten zijn toegestaan mits deze op 1,5 meter afstand mogelijk zijn.
 4. Maximaal 30 personen in een ruimte.
 5. Sportwedstrijden en evenementen zijn niet toegestaan

Wat zijn de consequenties van deze maatregelen voor onze sportschool?

Algemeen

 • Er geldt een maximum van 30 personen per ruimte. Dat is exclusief instructeurs. Dit betekent dat we tegelijkertijd maar een paar lessen kunnen geven.

Vechtsporten

 • Slecht nieuws voor de vechtsporters. Gezien de 1,5 meter regel zijn alle contactsporten niet toegestaan. Alle lessen BJJ, MMA en Grappling komen dus te vervallen.
 • Als alternatief hebben we een nieuwe Combat Conditioning les op het rooster gezet. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Strikefit lessen van Impact. De komende weken kun je als vechtsporter dus je kracht & conditie verbeteren en je striking en kicking skills blijven oefenen op onder andere de bokszakken. 
 • Aantal personen voor deze lessen hebben we (voor nu) op 10 personen per les gezet. We willen eerst goed kijken hoe het afstand houden werkt tijdens deze lessen. Daarbij is de ruimte voor deze lessen ook groter aangezien we de vechtsportmat er ook bij kunnen nemen.
 • Daarnaast stellen we in de ochtenden de matruimte met de bokszakken beschikbaar voor zelfstandig trainen. Per uur kunnen dan maximaal 6 personen trainen. Individueel en op voldoende afstand van elkaar!

Kids

 • Voor de Combat Kids gelden er geen maatregelen aan gaan de lessen gewoon door.

LET OP: voor alle lessen, open gym en open mat moet gereserveerd worden!