Onze abonnementen.

Wij hebben verschillende abonnementen, kijk hieronder voor de tarieven en bijbehorende informatie. De incasso vindt plaats door onze samenwerkingspartner Impact Sports Academy. De betaling vindt plaats op basis van vooruitbetaling via automatische incasso omstreeks de 1e van iedere maand.

Als je besluit lid te worden bij Combat Brothers, dan kun je jezelf online inschrijven via het portaal van onze partner Impact. Klik op het knopje ‘inschrijven’, onderaan bij de soort abonnementen.

Overname lopend abonnement bij andere sportscholen:
Wil je lid worden van Combat Brothers, maar heb je nog een lopend abonnement bij een andere sportschool? Wij nemen je contract over! Gedurende maximaal 3 maanden kun je bij ons gratis trainen (maximaal ter waarde van de kosten van uw bestaande abonnement) en betaal je je abonnement aan de andere sportschool. Het enige dat we aan je vragen als tegenprestatie is dat je een opzegtermijn met ons afspreekt van het aantal maanden dat je gratis bij ons traint. Je traint bijvoorbeeld 3 maanden ‘gratis’ en je hebt daarna een eerste opzegtermijn van maximaal 3 maanden. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur ons dan een aanvraag via de mail met uw bewijs van uitschrijving bij uw huidige sportschool.