PERSONAL TRAINING

Persoonlijk aandacht, specifieke instructie & doelgericht trainen.

Naast onze groepslessen is het ook mogelijk om PT te volgen bij ons. We bieden PT aan voor BJJ, MMA, Kickboksen en Grappling. Zowel voor beginners als gevorderden.

Bij Combat Brothers staat een team van deskundige trainers voor je klaar. Met veel verstand van vechtsport. We zijn committed om je te helpen jouw doelen te halen. Gedurende een PT sessie wordt  je optimaal door een toegewijde coach begeleidt die zich 100% inzet voor jouw doel. Een PT traject is altijd maatwerk: jouw doelen en wensen staan centraal.

Waarom PT?

Personal trainingen zijn ideaal om je vechtsport skills te verbeteren. Je krijgt 1 op 1 aandacht van de instructeur en worden al je vragen beantwoordt. Samen met de instructeur kijken we naar de mogelijkheden om jouw game te verbeteren, problemen op te lossen en nieuwe skills op te doen.

Voor beginners

Een PT-traject is ideaal om je vechtsport carrière een kickstart te geven. De diversiteit aan technieken binnen vechtsport is enorm en het vereist veel tijd om als beginner het spelletje op te pakken. Tijdens het PT traject worden beginners geholpen met fundamentele technieken en posities die essentieel binnen vechtsport.

Voor gevorderden

Voor gevorderde atleten is een PT traject interessant om doelgericht te werken aan bepaalde technieken of posities. Vaak hebben gevorderde atleten een voorkeur voor specifieke technieken, maar lopen tegen bepaalde problemen aan of willen juist nieuwe technieken toevoegen aan hun arsenaal. Tijdens het PT traject wordt er gekeken naar deze specifieke vraagstukken en krijg je aanbevelingen op basis van jouw spelletje.

We dagen je uit en luisteren naar jou!

Gedurende het PT traject dagen we je uit, denken we mee, nemen we technieken door en luisteren we naar je.  Maar het start allemaal met een doel. Wil je specifieke kennis op doen? Of terug naar fundamentele technieken? Een kickstart maken voor vechtsport? Samen met je coach kijken we naar je doelstelling en stemmen we het traject daarop af.

Jij en de coach

Wil je een Personal Training traject in gaan om de beter te worden in vechtsport? Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach waarbij je jezelf goed voelt. Want ondanks alle mooie websites, beloftes en mooie op maat gemaakte programma’s  heeft het halen van het beoogde doel vaak ook gewoon te maken met een wisselwerking tussen jou en je coach. Jij moet je coach kunnen vertrouwen en op hem kunnen bouwen. Er moet een klik zijn met de persoon die je gaat helpen tijdens het traject. 

Meer informatie?

Indien je interesse hebt of meer informatie wilt, kan je gerust contact met ons opnemen. Je zit nog nergens aan vast. Jouw committent en onze manier van persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van resultaat op het gebied van vechtsport.