Pieter Buist

Vanaf kleins af aan ben ik al actief in de vechtsport wereld. Ik begon met judo en na 6 jaar ben ik zeer actief doorgegaan met thaiboksen. Maar uit thaiboksen kon ik na een lange tijd trainen en wedstrijden doen niet meer mijn voldoening halen en hierdoor heb ik een lange tijd gezocht naar een vechtsport waar ik dagelijks mijn voldoening uit kan halen en toen kwam ik bij MMA.
Omdat MMA zo veelzijdig is (wellicht de meest veelzijdige sport die er is) was ik er gelijk verliefd op. Want bij MMA is het niet alleen thaiboksen maar ook boksen, karate, worstelen, judo en BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu) belangrijk, kortom een oneindige bron aan informatie en hierdoor heeft iedereen een gelijke kans om te winnen.
Omdat ik dagelijks met MMA bezig ben heb ik er uiteindelijk zelfs mijn werk van gemaakt en sta nu onder contract bij Bellator en geef ik les bij Combat Brothers.
Vechtsport heeft mij naast een stabiele toekomst ook discipline, zelfvertrouwen en respect gebracht en dit wil ik graag dit met jullie delen. Heb je interesse om MMA te leren? Dan help ik je graag!