Reinier de Ridder

Als kind heb ik altijd fanatiek aan judo gedaan. Toen ik in Breda kwam wonen voor mijn studie was ik op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Ik had al eens wat over Braziliaans JiuJitsu gehoord en vond een sportschool waar dit werd beoefend. Als vrij grote sterke kerel met een vechtsport achtergrond was het een grote verrassing om het af te leggen tegen ventjes van 70 kilo en oude mannen van 50+. Vanaf dat moment was ik verliefd, 6 jaar later heb ik nooit meer dan een aantal trainingen achter elkaar gemist. Ik heb de wereld over gereisd om aan de grootste toernooien deel te nemen en te winnen bovendien. BJJ liep al snel over in MMA en inmiddels vecht ik voor ONE championship.

Mede door mijn achtergrond als fysiotherapeut http://www.deridderenhoncoop.nl ben ik gek op motorisch leren en elke vorm van bewegen. Ik vind het geweldig om zelf nieuwe technieken te leren of technieken te perfectioneren. En vind het super interessant om anderen daarin op de best mogelijke manier te begeleiden. Verder ben ik heel trots op de sfeer die we op de sportschool hebben kunnen neerzetten. Iedereen is welkom en wordt met respect behandeld.

Vechtsport en in het bijzonder BJJ heeft mij onbeschrijfelijk veel gebracht. Niet alleen als sport, maar wellicht nog meer op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mij heel veel geleerd over discipline en het heeft ritme in mijn leven gebracht.

Alle geweldige positieve dingen die ik uit BJJ en MMA heb gehaald wil ik graag met jullie delen. Vandaar dat ik samen met met mijn goede vriend en jarenlange trainingspartner Harun Özkan besloten heb om COMBAT BROTHERS te starten. Bij ons lopen die ventjes van 70 kilo en mannen van 50+ rond die ik eerder noemde. Maar ook de top van de Nederlandse vechtsport wereld.

Het zou een eer voor me zijn als ik ook jou mag helpen je eerste stappen binnen BJJ en MMA te zetten. Neem contact met ons op.