Hessel

Ik ben begonnen met kickboksen toen ik 18 was. Na een half jaartje trainen heb ik mijn eerste kickbokspartij gevochten. Na wat partijtjes te hebben gedraaid in het kickboksen raakte ik geïnteresseerd in het MMA.

Om een keer een MMA partij te draaien leek mij wel een mooie uitdaging. Hiervoor ben ik eerst een  jaar lang BJJ en Grappling gaan trainen. Wat mij vooral opviel tijd de MMA trainingen was dat hoe gemakkelijk teammaatjes mij naar de grond konden krijgen en mij daar domineren. Hierdoor kreeg ik steeds meer interesse in BJJ/Grappling. Maar tot op de dag van vandaag vind ik kickboksen nog steeds een geweldige sport.

Ik ben nog steeds wekelijks op de mat te vinden om mijn skills te verbeteren in het BJJ/Grappling en natuurlijk kickboksen. Om mijn kennis te delen met anderen geef ik ook kickbokslessen bij Combat Brothers. Ik vind het leuk om beginnende vechtsporters wat bij te brengen in de vechtsportwereld.

Combat Brothers is voor mij een plek waar ik me thuis voel. De sportschool heeft atleten van jong tot oud die zowel meedraaien op professioneel als amateur niveau. Vechtsport heeft mij veel mooie ervaringen in het leven gebracht. Zoals de spanning die je in de kleedkamer meemaakt voordat je gaat knokken. Vechtsport heeft mij veel zelfvertrouwen gebracht en ook discipline om iets te bereiken. Ook heb ik door vechtsport vrienden voor het leven.

Tot snel op de mat!