Gilvanir Junior

Ik ben geboren en opgegroeid in Brazilië. Waar ik gebleven ben tot mijn 24ste. Toen ik in 2008 in Ierland woonde ben ik begonnen met Braziliaans Jiu Jitsu. Vanaf dat moment ben ik verliefd geworden op de sport. Niet veel later ben ik begonnen met BJJ en grappling toernooien overal ter wereld om mezelf uit te dagen binnen de sport. Sinds 2010 woon ik in Nederland en train ik met mijn team maatjes die een groot onderdeel vormen van mijn vooruitgang.

Naast mijn trainingen ben ik vader van 2 jongens en werk ik als huismeester van een studentencomplex in Breda.

Mijn doel is om BJJ te promoten en als sport te laten groeien. Zodat zoveel mogelijk levens positief veranderd worden door onze sport en levenswijze. Jiu Jitsu for life!

bjj breda nederland brazilian braziliaans submission grappling
bjj breda braziliaans jiu jitsu